Musikktorget effektiviserer hverdagen med 24SevenOffice og PCK.

Ved årsskiftet 2019 trådte den nye kassaloven i kraft for næringsdrivende. Nye krav og regler medførte bytte av kassasystem for Musikktorget. Det har gitt langt mer gevinster enn de trodde.

Etter en grundig evaluering og gjennomgang av flere kassasystemer, falt valget på 24SevenOffice og PCK som kassasystem. Digital Solution ble valgt som leveransepartner.

–Alle våre systemer er nå skybaserte og vi slipper kostbart vedlikehold av serversystem, samt kjøre oppdatering med tanke på skatter, mva og andre lover og regler. PCK dekker vårt behov for salg over disk, CRM, logistikk og service, mens i 24SevenOffice behandler vi alle transaksjoner, inngående faktura og regnskap. Alt i alt gir dette oss muligheten til å bli mer digital. Alt av bilag ligger nå lett tilgjengelig med et tastetrykk, sier daglig leder i Musikktorget Tor Erik Ulvestad.

Siden oppstart i 2009 har Musikktorget brukt Mamut Business og Mamut Butikkdata og har vært svært familiær med systemet. Likevel har det hatt sine begrensninger. Etter bytte av system opplever de nå en langt mer effektiv og automatisert hverdag.

–Om natten går alle salgstransaksjoner i PCK automatisk over til 24SevenOffice. Utbetalinger på lønn og inngående faktura går automatisk over til bank på forfall, og blir bokført automatisk i systemet. Dette er prosesser vi brukte mye tid på før. Nå gjør vi en enkel godkjenning i bankmodulen, og så blir fakturaene betalt på forfall, forteller Ulvestad.

Når man bytter regnskapssystem er det selvfølgelig noen utfordringer som dukker opp underveis. Disse har vi sammen med Digital Solution funnet gode løsninger på og kommet oss greit igjennom.

Det å ha en lokal partner som Digital Solution gir oss trygghet på valgene vi gjør, avslutter Ulvestad.

the crew.jpg

Ny mann på plass

Finn-Arve Megard starter som rådgiver/konsulent innenfor 24SevenOffice.

Pressebilde Finn-Arve.jpg

Finn-Arve Megard er utdannet fra DH i Molde innen økonomi med påbygging innen logistikk tilbake i 1991. Etter om lag 3,5 år som innkjøpsplanlegger på Moxy Trucks AS gikk turen videre til Ålesund i 1995. Her startet eventyret med utvikling av treningssentre til treningskjeden TREN som ble oppkjøpt av Stamina ved Hercules Kapital som eiere i 2012. Han fratrådte som regionssjef i Stamina våren 2016 pga. omorganiseringer i kjeden. Etter dette jobbet han et år som administrasjonssjef hos Hauer AS og Hauer Rauma AS der fokus var på system, drift samt implementering av et bransjesystem for optimalisering og kontroll av driften.

Pressemelding september 2018

Digital Solution har signert avtale med 24SevenOffice – blir Norges første implementeringspartner

24Seven Presse 2.jpg

Digital Solutions visjon er å hjelpe  kunder med digitalisering, automatisering og forenkling av arbeidsprosesser. Som ledd i denne visjonen har Digital Solution AS signert avtale med 24SevenOffice og blir dermed Norges første implementeringspartner (leveringspartner).
24SevenOffice leverer skybasert ERP- og regnskapssystem primært gjennom regnskaps- og revisjonsselskaper.  Nå tilbys tjenester også via konsulenter som kan hjelpe bedriftene til å se helheten i arbeidsrutiner og dokumentflyt med fokus på forenkling. Det er her Digital Solutions kommer inn som en leveransepartner mot markedet på Nordvestlandet.  
– Digital Solutions har lokalkunnskap, og markedet rundt oss er spennende, stort og klar for innovasjon. Det er kjempespennende at 24SevenOffice utvikler løsninger for virkelig å jobbe heldigitalt. Bedriftene har mye å gå på, og man kan rett og slett bli kvitt «tungvint-ene» i arbeidshverdagen, sier gründer og daglig leder i Digital Solutions Kjell Rune Tynes, og legger til:
 
I dag gjøres mer og mer via appen til 24SevenOffice. Alt fra tilgang til kundeopplysninger, ordreregistrering, logging av timer på et prosjekt, registrering av kjøring eller ta bilde av et reiseutlegg, for å nevne noe. Slike funksjoner gjør at man kan jobbe heldigitalt, og effekten er redusert tid for å få tilgang til informasjon, samtidig økes kundetilfredshet og effektivitet. 
 
Heldigitale løsninger for økt lønnsomhet
24SevenOffice er pionerer i det norske markedet innenfor skybaserte tjenester gjennom tidlig satsning. Samarbeidspartnerne kan de siste årene vise til årlig økning på 20-30% og når en omsetning i overkant av 100 MNOK. Det unike er også at alt overskudd har blitt brukt til utvikling av teknologi og programvaren. Økninger på 20-30% hvert år krever imidlertid endringer, og 24SevenOffice velger da å levere tjenester på flere måter fremover. 
24SevenOffice er også først ute med AI (kunstig intelligens) og leder således an utviklingen, ikke bare i Norge, men også på verdensbasis.
–Med skybaserte tjenester er det ingen eller lave investeringer som skal til for å få løsningen på plass. Du kjører alt gjennom en nettleser eller et nettbrett. Det vil si at effekten ved å legge om eller bytte system merkes ganske umiddelbart da man slipper å vedlikeholde en serverpark og vedlikeholdet som følger den. Man slipper også å tenke på alt av sikkerhet og sikkerhetskopiering, med andre ord kommer besparelsene på flere nivå, sier Tynes. 
 
Basert på det 24SevenOffice forteller oss og det vi vet fra før, så er det viktig å komme med et nytt alternativ innenfor økonomisystem. Ikke minst det å ha en lokalpartner gir trygghet. Vi ser heller ikke vekk fra at det kan bli flere ansettelser i løpet av neste år, forteller Tynes.