Musikktorget effektiviserer hverdagen med 24SevenOffice og PCK.

Ved årsskiftet 2019 trådte den nye kassaloven i kraft for næringsdrivende. Nye krav og regler medførte bytte av kassasystem for Musikktorget. Det har gitt langt mer gevinster enn de trodde.

Etter en grundig evaluering og gjennomgang av flere kassasystemer, falt valget på 24SevenOffice og PCK som kassasystem. Digital Solution ble valgt som leveransepartner.

–Alle våre systemer er nå skybaserte og vi slipper kostbart vedlikehold av serversystem, samt kjøre oppdatering med tanke på skatter, mva og andre lover og regler. PCK dekker vårt behov for salg over disk, CRM, logistikk og service, mens i 24SevenOffice behandler vi alle transaksjoner, inngående faktura og regnskap. Alt i alt gir dette oss muligheten til å bli mer digital. Alt av bilag ligger nå lett tilgjengelig med et tastetrykk, sier daglig leder i Musikktorget Tor Erik Ulvestad.

Siden oppstart i 2009 har Musikktorget brukt Mamut Business og Mamut Butikkdata og har vært svært familiær med systemet. Likevel har det hatt sine begrensninger. Etter bytte av system opplever de nå en langt mer effektiv og automatisert hverdag.

–Om natten går alle salgstransaksjoner i PCK automatisk over til 24SevenOffice. Utbetalinger på lønn og inngående faktura går automatisk over til bank på forfall, og blir bokført automatisk i systemet. Dette er prosesser vi brukte mye tid på før. Nå gjør vi en enkel godkjenning i bankmodulen, og så blir fakturaene betalt på forfall, forteller Ulvestad.

Når man bytter regnskapssystem er det selvfølgelig noen utfordringer som dukker opp underveis. Disse har vi sammen med Digital Solution funnet gode løsninger på og kommet oss greit igjennom.

Det å ha en lokal partner som Digital Solution gir oss trygghet på valgene vi gjør, avslutter Ulvestad.

the crew.jpg