Vår forretningsidé er:

Vi skal hjelpe bedrifter med digitalisering, automatisering og forenkling av arbeidsprosesser.

Med denne forretningsidéen som rammeverk skal vi hjelpe kundene våre slik de opplever en bedre arbeidshverdag. Gjennom fokus på digitalisering, automatisering og forenkling av arbeidsprosesser skal kundene våre oppleve at de ansatte i bedriften blir mer produktiv gjennom raskere tilgang til informasjon.

24Seven Presse 4.jpg

Gründer og eier av selskapet:
Kjell Rune Tynes har arbeidet i ulike IT-selskap siden 1994. Han har arbeidet med ulike CRM-system (Lotus Notes og SuperOffice). Siste 10 årene har han arbeidet mye med Compello.
Før han startet Digital Solution var han ansatt i X-Partner Møre der han arbeidet med digitalisering og Compello fakturagodkjenning.
Tlf: 941 10 333 epost: kjell.rune@digitalsolution.no

Ny mann på laget:
Finn-Arve Megard er utdannet fra DH i Molde innen økonomi med påbygging innen logistikk tilbake i 1991.
Etter 3,5 år på Moxy Trucks AS som innkjøpsplanlegger gikk turen i 1995 til Ålesund. Her startet eventyret med oppstart og utvikling av treningssenterdriften til treningskjeden TREN. Denne ble i 2012 oppkjøpt av Stamina ved Hercules Kapital.Her jobbet han videre med ansvar som regionssjef fram til 2016 da det ble omorganiseringer i kjeden.

Finn-Arve jobbet etter dette som administrasjonssjef hos Hauer AS og Hauer Rauma AS der fokus var på systemer, drift samt implementering av bransjesystem for optimalisering og kontroll av drift.

Tlf: 920 52 462 epost: finn.arve@digitalsolution.no